Neringa FM

Naujienos

2020 Neringos bičiulis TOP 12

2020 Neringos bičiulis TOP 12 – tokį muzikinį topą nusprendėme pateikti jūsų dėmesiui Gruodžio 31. Nusprendėme todėl, nes jame sutalpinta tiek daug meilės – meilės muzikai ir meilės bendraminčiams, kuriuos vienija Neringa FM!

Paskutinę itin keistų metų dieną norime pasinerti į muziką dar labiau, nei kada iki šiol. Muziką – kuri mus kasdien gydo, kuri nuramina, kuri suteikia jėgų ir vilties, pakelia mūsų galvas aukštyn ir priverčia žygiuoti pirmyn. Apibendrindami 2020 metus norime pasidžiaugti stipriai papilnėjusiu nuostabiu Neringa FM grojaraščiu. Papilnėjusiu ne tik dėl mūsų meilės muzikai, bet dėka jūsų, mūsų mieli klausytojai, Neringos bičiuliai, kurie neleidžiate Neringa FM judėjimui sustoti. Norime nuoširdžiai padėkoti kiekvienam prisidėjusiam prie mūsų fantastiško nesibaigiančių atostogų garso takelio kūrimo. Kiekvienam, įrašiusiam vienkartinį miksą, kiekvienam, nuolat keliančiam naujas kassavaitines muzikines svajas į mūsų grojaraštį, kiekvienam pagiriančiam, paaukojančiam, komentuojančiam ar nusiskundžiančiam. AČIŪ! Jūs esate dalis šio muzikinio gyvenimo, kuris sukasi ORE 24/7.

2020 metais sulaukėme daug nuostabių Neringos bičiulio podcast’ų, kuriuos jūs siuntėte kitiems Neringa FM klausytojams, siekdami pasidalinti tuo ką jaučiate klausydami savo mylimos muzikos. Mes puikiai žinome, kad yra labai gera dalintis tuo, kas mylima, kas suteikia džiaugsmą ir geras emocijas su kitais žmonėmis, todėl labai džiaugiamės kiekviena atsiųsta nauja muzikine kompiliacija. Ne mažiau nei jūs norime, kad jas išgirstų kuo platesnis ratas klausytojų, todėl nuolatos stengiamės apie tai garsiai pranešti visiems aplinkui. Ne išimtis ir šis mūsų naujametinis sveikinimas, daugiausiai skirtas mylimiems Neringos bičiuliams.

Siekdami išsaugoti visus mūsų eteryje transliuotus Neringos bičiulio „podcastus” mes juos sukeliame į Soundcloud platformą, kur galima klausytis jų pakartotinai daugybę kartų, galima juos ‘laikinti’ ar platinti toliau. Naujų metų proga sugalvojome padaryti čia nusėdusių populiariausių Neringos bičiulio miksų TOP-12, kurie sulaukė daugiausia klausytojų dėmesio ir kuriuos visus nuo 12 valandos transliuosime paskutinę 2020 metų dieną. Paskutinė metų diena priklausys jums – Neringos bičiuliai!

Taigi, ponios ir ponai, štai jie – daugiausiai perklausų 2020 metais sulaukę bičiuliai.

Neringos bičiulis TOP 12

12 VIETA: Martynas Juchnevičius

11 VIETA: liNas

10 VIETA: Adomas Pėkis

9 VIETA: Milda Pivoriūtė

8 VIETA: Lukas Feser

7 VIETA: Evaldas Azbukauskas aka Girių Dvasios

6 VIETA: Giedrius Širka aka Golden Parazyth

5 VIETA: Elboe

4 VIETA: Ignas Bubnys

3 VIETA: Psychotropin

2 VIETA: Matas Paulikas a.k.a. Purple

1 VIETA: Kipras Markuščenko aka Markka

Šiandienos Neringa FM grojaraščio line-upas:

12:00 Marty’nas Juchnevičius
13:00 Giedrius Širka aka Golden Parazyth
14:00 Laurynas Rėčkus
15:00 Milda Pivoriute
16:00 Ignas Bubnys
17:00 Linas Ramanauskas
18:00 Evaldas Azbukauskas aka Giriu Dvasios
19:00 AdomasNeringa FM
20:00 Lukas Feser
21:00 Matas Paulikas aka Purple
22:00 Povilas Bužinskas aka Psychotropin
23:00 Kipras Markuščenko
00:00 Emilis Kičiatovas
01:00 Audrius Kaštonas
02:00 Audrius Pootceez
03:00 Ramūnas Pranauskas aka midnattssoula
04:00 Žilvinas Juodis aka Vakarų Plentas

Melodingų Naujų 2021-ųjų metų, kuriais laukiame jūsų naujų muzikinių svajų, skirtų mūsų skambiems gyvenimams! Visa informacija, kaip išgroti savo muzikos valandėlę Neringa FM eteryje rasite ČIA.